Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

 Over ons

Over ons

Lees meer

Inloophuis de kolibrie is een plaats waar mensen met een chronische ziekte terecht kunnen. Wil je graag meer weten over onze missie, visie, doelstellingen en cijfers dan kan je hier terecht voor wat meer informatie.

Lees meer >

 Thema in de kijker

Periode januari - juni 2018

Lees meer

Met het thema "Terugveren lukt, taboes doorbroken", wil inloophuis De Kolibrie het taboe rond psychische kwetsbaarheid doorbreken. We zijn er van overtuigd dat men ondanks en mét een psychische kwetsbaarheid voluit in het leven kan staan.
Lees meer >

 Onze maandkalender


Op de agenda in januari 2018

Lees meer
Ook nu hebben we een gevarieerd programma op het menu. Je kan niet alleen kiezen uit workshops, creamomenten, stoelturnen... maar opnieuw kan je terecht voor lotgenotencontact en een luisterend oor.
Lees meer >

Programma

We bieden een gevarieerd programma voor jong en oud

Lees meer
Aangezien chronische ziekte in alle leeftijdscategorieën voorkomt, is ons aanbod ook afgestemd op zowel jong als oud. Benieuwd wat we allemaal aanbieden, aarzel niet en werp een blik op ons programma.

Lees meer >

 Inloophuis de Kolibrie

Stap gerust eens binnen, u bent welkom.

Lees meer
Heb je net te horen gekregen dat je aan een chronische ziekte lijdt of weet je al een tijdje dat je ziek bent ? Je bent bij ons van harte welkom voor een luisterend oor,  wat ontspanning, een workshop of een lezing.

Lees meer >

 Voor verwijzers

We zijn er voor alle niet-medische vragen

Lees meer
In ons Inloophuis kunnen mensen met een chronische ziekte - en nadrukkelijk ook hun naasten of nabestaanden - terecht voor psychosociale ondersteuning. Ze krijgen ook de kans om even met niet-ziek zijn bezig te zijn.

Lees meer >

 In beeld

Beelden zeggen meer dan woorden.

Lees meer
Het is niet steeds eenvoudig om de sfeer van ons inloophuis weer te geven in geschreven taal. Vaak onthullen foto's meer dan woorden kunnen. Nieuwsgierig naar wat we doen en laten, neem een kijkje.

Lees meer >

 Steun ons

Sponsoring en donaties

Lees meer
Als particulier, als overheid, organisatie of bedrijf is het mogelijk om ons inloophuis De Kolibrie te ondersteunen.Dit kan met de donatie van een klein bedrag, een project sponsoren, schenken in natura of ...

Lees meer >

 Vrijwilligerswerking

Zij laten de kolibrie zingen

Lees meer
Gelukkig kunnen we rekenen op heel wat vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken. Elk op hun eigen unieke manier. Sommige doen het onthaal, anderen staan in voor de crea-momenten, nog anderen...

Lees meer >